وبلاگ

تجدید چاپ دو عنوان دیگر از مجموعه ادبیات کلاسیک جهان

نگاه: «خورشید همچنان می‌دمد» نوشته ارنست همینگوی با ترجمه‌ای از احسان لامع به چاپ دوم رسید. همچنین مجموعه داستان «دشمنان» نوشته آنتوان چخوف و ترجمه سیمین دانشور به چاپ یازدهم خود از سوی نشر نگاه رسید.

ارنست همینگوی متولد ۲۱ ژوئیه ۱۸۹۹، از نویسندگان برجسته‌ی معاصر ایالات متحده آمریکا و برنده جایزه نوبل ادبیات است. وی از پایه‌گذاران یکی از تأثیرگذارترین انواع ادبی، موسوم به «وقایع‌نگاری ادبی» شناخته می‌شود.

ارنست همینگوی بیشتر عمرش سرگرم ماجراجویی بود و سرانجام در تاریخ ۲ ژوئیه ۱۹۶۱ میلادی با یکی از تفنگ‌های محبوبش، خودکشی کرد.

از مهم‌ترین رمان‌های او می‌توان «پیرمرد و دریا» را نام برد. «وداع با اسلحه»، «زنگ‌ها برای که به صدا در می‌آیند» و «خورشید همچنان می‌دمد» از دیگر آثار معروف این نویسنده هستند.

داستان «خورشید همچنان می‌دمد» که از رمان های برجسته ارنست همینگوی نویسنده آمریکایی است، در اروپا (فرانسه و اسپانیا) می گذرد. از زبان راوی دلبستگی‌ها و سرخوردگی‌ها و فراز و فرود زندگی روشنفکران قرن بیستم را بازکاوی می‌کند. مردانی که از هر جای جهان گرد می‌آمدند تا برای تحقق آرمان‌های خود بجنگند. قهرمانان همینگوی اما این‌گونه نیستند. در این رمان در خلال داستانی از عشقی نامتعارف، سرگشتگی، دل بریدن‌ها و دل‌بستگی‌های این نحله‌ی اجتماعی را برمی نمایاند.

«خورشید همچنان می‌دمد» نوشته ارنست همینگوی و ترجمه احسان لامع، با 308 صفحه و قیمت 17000 تومان به چاپ دوم رسیده است.

آنتوان چخوف متولد 1860، داستان‌نویس و نمایشنامه‌پرداز روس، یکی از پیشروان داستان کوتاه نویسی در ادبیات جهان، زاده‌ی تاگانروک در جنوب روسیه است. در 1884 تحصیلات خود را در رشته‌ی پزشکی به پایان رساند ولی به جای طبابت بیشتر به نوشتن داستان پرداخت. او در این راه صاحب سبکی خاص و تکامل یافته شد. وی در 1890 سفری به جزیره‌ی ساخامین کرد که تبعیدگاهی برای محکومان امپراتوری تزار بود، در بازگشت از این جزیره، مجموعه داستان‌های ساخالین را منتشر کرد که از آثار به‌یادماندنی در زمینه کیفرشناسی است. چخوف مبتلا به بیماری سل بود و به همین علت در 1904 در حالی که سن چندانی نداشت درگذشت.

در این مجموعه سیزده داستان چخوف با ترجمه روان بانو سیمین دانشور آمده که همه از مهمترین داستان‌های کوتاه این نویسنده بزرگ روس هستند.

نوشتن دیدگاه