نگاه: «ساعت شوم» نوشته گابریل گارسیا مارکز با ترجمه احمد گلشیری به چاپ هفتم رسید.
گابریل گارسیا مارکز از بزرگترین چهرههای ادبیات اسپانیولیزبان و آمریکای لاتین محسوب میشد که در سال 1982 به جایزهی نوبل ادبیات دست یافت. وی به عنوان پیشتاز سبک رئالیسم جادویی شهرت داشت که بهار گذشته در اثر ابتلا به سرطان غدد لنفاوی در بیمارستان شهر مکزیکوسیتی در 87 سالگی درگذشت.
علاوه بر رمان معروف «صد سال تنهایی»، آثاری مانند «گزارش یک قتل از پیش اعلامشده»، «گزارش یک مرگ»، «تدفین مادربزرگ»، «عشق سالهای وبا»، «پاییز پدرسالار»، «کسی به سرهنگ نامه نمینویسد»، «زندهام که روایت کنم»، «از عشق و شیاطین دیگر»، «ساعت شوم»، «زنی که هر روز رأس ساعت ۶ صبح میآمد!»، «خاطره دلبرکان غمگین من» و «بیپروا» از آثار ترجمهشده این نویسنده برنده نوبل ادبیات در ایران هستند.
همچنین کتابهای «توفان برگ و چند داستان دیگر»، «روزی همچون روزهای دیگر»، «قدیس»، «یادداشتهای روزهای تنهایی»، «سرگذشت یک غریق»، «یادداشتهای پنجساله»، «سفر خوش آقای رییسجمهور»، «برای سخنرانی نیامدهام»، «داستانی مرموز»، «از اروپا و آمریکای لاتین»، «پرندگان مرده»، «نوشتههای کرانهای»، «چشمهای سگ آبیرنگ»، «ژنرال در هزارتوی خویش»، «گردباد برگ»، «درباره سینما»، «مرگ سالوادور آلنده»، «مارکز» و «تلخکامی برای سه خوابگرد» از جمله دیگر آثار مارکز هستند که به فارسی ترجمه و در ایران منتشر شدهاند.
داستانهای مارکز همچنین در قالب مجموعهها و گزیدههای مختلف منتشر شده است. «بهترین داستانهای کوتاه» با ترجمه احمد گلشیری در نشر نگاه و «هجده داستان کوتاه» با ترجمه حبیب گوهریراد در انتشارات جمهوری از جمله آثار داستانی مارکز هستند که در ایران ترجمه و منتشر شدهاند.
«ساعت شوم» از جمله آثار معروف گابریل گارسیا مارکز است. این رمان از جمله آثار شاخص مارکز بوده که به محض انتشار در سال 1961 میلادی جایزه ادبی کلمبیا را نصیب نویسنده اش کرد.
این کتاب با 238 صفحه در چاپ هفتم خود از سوی انتشارات نگاه با قیمت 11000 تومان منتشر شده است.